Maxivision

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Maxivision on paras tapa katsoa televisiota.

Maxivision on kaikkialla Suomessa toimiva tv-palvelu, jonka maksu-tv-kanavat välitetään televisioon minkä tahansa operaattorin 2 Mbps tai nopeamman laajakaistaliittymän ja Maxivisionin HD-digiboxin kautta. Asiakas voi vaihdella tilaamiaan TV-palveluja vaikka kuukausittain ja pääsee katsomaan valitsemiaan kanavia jo 30 sekunnissa! Ohjelmat voi ajastaa netissä ja tallentaa vaikka kymmeniä maksukanavia yhtäaikaisesti. Palveluja voi tilata my.maxivision.fi –palvelukeskuksesta netissä vuorokauden ympäri.

Valittavana on yli 140 kanavaa

Maxivisionin lisäkanavilta ja kanavapaketeista löytyy teemoittain ryhmiteltynä elokuvia, viihdettä, urheilua, lastenohjelmia, tiedettä, historiaa, musiikkia, luonto-ohjelmia, aikuisviihdettä ja paljon muuta. Myös ruotsin- ja venäjänkielistä ohjelmistoa on kattavasti. Et joudu tilaamaan täytekanavia! Kun asiakas on tilannut Maxivision-peruspalvelun, voi hän valita muut palvelunsa vapaasti Maxivision-kanavapaketeista, lisäkanavista ja tallennustilasta.

Maxivision-peruspalvelu sisältää:
*Suomen vapaat digi-TV-kanavat laajakaistan kautta.
*5 lisäkanavaa: Taivas TV7, Eurosport, Discovery Channel, Deutsche Welle, TV5 Monde.
*Kahden viikon ohjelmaopas (EPG) netissä ja digiboxissa.
*Foreca-sääpalvelu digiboxissa.

Katsele silloin kun haluat

Maxivision tv-palvelusssa tallenteet tallentuvat verkkoon Aikakoneeksi nimetyn palvelun avulla. Tallennukset voi ajastaa missä ja milloin tahansa netistä. Tv-sarjat tai muut mielenkiinnon kohteet voi ajastaa myös automaattisesti. Mahdollista on myös tallentaa vaikka kaikkia tilattuja kanavia yhtäaikaisesti ja katsoa samalla haluamaansa kanavaa televisiosta