Reimashop

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Reiman tuotteet on suunniteltu siten, että lapset voivat leikkiä ja liikkua ulkona kaikissa sääolosuhteissa. Reima® -tuotteet on testattu ja hyväksytty kaikkein rehellisimmillä tuomareilla, lapsilla!

Reimashopista löytyy kaikki, mitä lapset tarvitsevat vauhdikkaaseen elämään! Reima tarjoaa tuotteita jokaiseen vuodenaikaan ja säähän: UV säteiltä suojaavien ja nopeasti kuivuvien aurinkovaatteiden avulla auringonpaisteessa ja helteessä leikkiminen on huoletonta. Reimalta hankit niin kouluun, päiväkotiin kuin pihaleikkeihinkin sopivat lasten ulkovaatteet sekä kaikenlaiset, vedenpitävät asusteet. Kuralätäköissä loiskimiseen sopivat lasten sadevaatteet, kuten kurahousut, kumisaappaat, sadehatut ja värikkäät kurarukkaset. Reimalla on myynnissä myös laaja valikoiman laadukkaita lasten kenkiä.

Perheen pienin kullannuppu tutkii maailmaa vielä vaunujen mukavasta makuupussista ihmetellen. Reiman Newborn-mallisto tarjoaa tyylikkäitä ja laadukkaita vauvan vaatteita, jotka kietovat vauvan pumpulinpehmeään lämpöön, pitäen hänen olonsa aina mukavana.

Kaikissa Reiman verkkokaupassa tehdyissä ostoksissa on ilmainen vaihto- ja palautusoikeus. Yli 120€ tilauksiin saa toimituskulut veloituksetta.