Babyfit

Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Babyfit on hyvinvoinnin Nettineuvola ja turvallisen tiedon äitiyspakkaus. Babyfitin opastuksella liikunta on turvallista. Jumpat on suunniteltu vähentämään raskauden mukanaan tuomia kiputiloja ja parantamaan kehon kestävyyttä. Babyfitin avulla myös palautumien sujuu paremmin.

Babyfit on siellä missä odottajakin. Babyfitin avulla voi jumpata olohuoneessa, lähteä vaunulenkille personal trainerin kanssa, kokata keittiössä Marttojen opastuksella, tai shoppailla Fitpoints™ järjestelmän avulla vaatteita pienokaiselle.

Ammattilaistiimin avulla vauva-arki helpottuu, kun apu pieniin käytännön ongelmiin on lähellä. Kätilö tukee tuoretta äitiä imetyksessä. Martat ovat apuna, kun pienokainen siirtyy ensimmäisten makuannosten myötä kiinteään ravintoon. Hella-poliisi taas auttaa päivittäin keksimään perheille ravitsevia aterioita. Lisäksi personal trainer auttaa ruokavalion ja palautumisen kanssa. Ammattilaiset ovat suunnitelleet terveellisen, turvallisen ja tehokkaan synnytyksestäpalautumispaketin, jonka avulla keho toipuu raskausajan muutoksista tasapainoisesti äitiyden ehdoilla.